Mina filurer


Att ha hund är lika roligt varje dag. Varje enskild dag gör dom något roligt och bevisar att dom är så himla kloka och förstår så mycket man säger! Jag har haft hundar sedan jag var liten och sedan jag flyttade hemifrån så har det blivit 8 hundar totalt. Det har alltid varit Cavalier King Charles Spaniel och kommer aldrig bli något annat. Älskar rasen och deras nyfikenhet och lyhördhet och behändiga storlek! När jag valde hund när jag var liten så var det en sak som vägde tungt och det var deras utseende. Dom ser ut som små nallebjörnar även när dom är vuxna!

Dom går liksom inte motstå! Varje dag lika fulla av energi och glada!

Alltid vara ihop och göra allting tillsammans. Alltid vara med på allt oavsett vad det är! Varje morgon gör den här lille Fonzen glädjeskutt … alltså det går inte bli något annat än glad varendaste morgon!

Ska vara med när jag bloggar! När jag är i trädgården! När jag bakar! Oavsett så har jag två små troll som vill vara med!

Jag kommer alltid ha mina vovvar, det vet jag säkert. Efter en promenad sover dom gott i soffan!

Ni som tvekar på att skaffa hund. Gör inte det, det ger så mycket så att det går inte ens att i ord berätta hur mycket dom här filurerna ger. Det här med planering, det löser sig med automatik. Oftast så kan man ha med sig vovvar och helt plötsligt så finns det så mycket annat att göra där man kan ta med dom här varelserna! Det enda man så klart måste lösa det är att dom inte kan vara ensamma hela dagarna. Jag gjorde det de första 10 åren genom att åka hem varenda lunch och se till att dom fick kissa. I några år så fick dom följa med Stefan till butiken och nu när vi jobbar mycket hemifrån så har det problemet löst sig själv!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *