Mina fina vovvar!


I dag som alla andra dagar på året så är så klart vovvarna en stor del av varje dag. Dom är med överallt och jag tänker alltid på dom i första hand.

Den här lila sötnosen han låter mig göra precis vad som helst. Han bara ställer upp och ser bara så där otroligt gullig ut hela tiden, och precis det är han, gullig och snäll!

Det är omöjligt att inte göra små gulliga blomsterkransar till dom, och det skulle vara omöjligt att dom inte fick sitta med vid fikabordet. Dom är också familjemedelmmar!

Boss han är så nyfiken på precis allt. Just på dessa foton så vill han av någon anledning kolla in blommorna och luktar på dom!

Jag skulle kunna titta på bilder med dom här två sötnosarna i timmar! Jag har tusentals bilder ända från när dom var små och små filmer och det blir aldrig tråkigt!

När det blir jordgubbstårta! Även små fina vovvar vill vara med för dom vill också fira midsommar! Så är reglerna i vår hem!

Här har det börjat regna så smått men vad gör väl det med kylskåpet fullt av jordgubbstårta och blommor på vartenda bord! Sommaren har flyttat in i mitt sinne! Han en underbar eftermiddag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.