Mina mål och delmål i höst!


Jag har som vanligt satt upp mål och delmål vad gäller min hälsa och träning. Jag anser att det är precis lika viktigt som allting annat i liven om inte viktigare. Om man inte har hälsan, vad har man då!?

Många tycker att ”ger du dig aldrig” eller ”vilar du dig aldrig” och det gör jag det också, men på mitt sätt. Ju äldre man blir, ju mer förståelse får man för hur olika vi människor är.

Själv har det funnits tillfällen i livet då vikten har gått både upp och ner, och det senaste tillfället det gick upp åt helsike för mycket var när min kropp hamnade i klimakteriet. Sedan dess har jag fått lägga upp mig mat och träning på ett helt annat sätt och kasta upp mycket av det jag trodde på i luften och börja om från böjran. Men det är en sak jag är ganska bra på om jag får säga det själv, och det är att ändra mig!

Älskar Stella Sport och denna vindjacka köpte jag förra året! Perfekt i höst!

Denna tröjan är som flees också från Stella Sport! Verkligen ett märka jag rekommenderar.

Så, hur ser mina mål ut då!

Jo jag hade som mål att gå ner 4 kg över semestern. Vilket gick utmärkt. Nu fram till den 31 augusti har jag som mål att gå ner ytterligare 3 kg, för att sedan lägga på mig muskler och gå upp några kilo igen! Jag vill komma tillbaka lite till min forna form och jag vet att min ålder inte sätter några som helst hinder utan det enda som sätter hinder är oftast man själv. Man måste tro på det man gör! Det gör jag!

Hur skall jag göra detta då undrar ni! JO, jag kommer gå mycket promenader och om 3 veckor kommer jag börja träna en del styrketräning igen. Reglerna är enkla. Mitt minsta mål är att gå minst 60 minuter om dagen, 6 dagar i veckan, eller 10000 steg då man även går i vardagen. Ingen dag får jag gå och lägga mig utan att ha nått mitt mål. Inga steg kan föras över till nästa dag, men jag får gärna gå mer så klart. Klart som korvspad! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.