Morgonstund med GP som tidning eller i läsplatta!


Hur ser era morgnar ut? Mina ser i princip alltid likadana ut, upp tidigt vid 06:00 och ut med mina hundar. Sedan sätter jag mig med en kaffe och bloggar och instagrammar! När det är gjort så blir det att fixa sig i ordning för dagen, och med åren tar det sin rundliga tid….hihi!

Tycker att det är ganska mysigt och sitta i soffan med en kopp kaffe och tre hundar som myser och trycker sig intill. Jag försöker hinna med att läsa Göteborgs Posten varje morgon som jag prenumererar på! Har inte riktigt vant mig vid att läsa den på läsplattan ännu, utan gillar mer papperstidningen att bläddra igenom. Jag vänjer mig nog för när man tänker lite nogrannare på saken att man kommer slippa flera papperspåsar med tidningar som skall till återvinningen så vinner den papperslösa tidningen stort! Jag får nog helt enkelt börja läsa den på plattan, men inte just idag!

DSC09162

Undra vad vi i framtiden skall slå in allt porslin i när vi flyttar när vi inte längre har tidnignar? Eller vad skall vi lägga till våra fina vovvar när det kommer en ny valp till hemmet, när vi inte lägre har tidningar de kan kissa på? hahahah I övrigt så är det nog en lättnad att tidningar försvinner. Vet ni t e x hur många inredningstidningar jag läser…..och vad gör man med dom när man läst dom!?

DSC09163 DSC09164

Hoppas ni får en fin dag, nu skall jag fixa mig i ordning och åka och äta frukost på Gridellis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.