Namnkalas och födelsedagskalas för lilla Klara!


I dag har vi haft öppet butiken till kl 15:00. Tack alla fina kunder som förgyllde vår tillvaro idag! 🙂

Efter stängning så var vi på ett kombinerat namn-kalas och födelsedagskalas för lilla söta Klara som är Stefans sons dotter som han har tillsammans med söta Josefin. De hade ordnat det så fint och bjöd på den godaste tårta jag någonsin ätit! Lilla Klara var lika söt och glad som varje gång jag träffar henna och nu kunde hon gå jättebra och idag var hennes 1 års dag!! Duktig tjej! Här är hela den lilla familjen Robin, Josefin och lilla Klara.

familjen

Robin och Josefin har en jättefin lägenhet i centrala Göteborg med högt till tak och kakelugn som fungerar. Ljuvligt! Så här vackert hade de dekorerat i taket med ballonger i sin vackra lägenhet!
DSC09087 DSC09095

Här ser ni en superstolt farfar!!! Det kan jag lova, Stefan är inte alltid så bra på att uttrycka det men jag som känner honom väl vet hur stolt han är över denna lilla tjej och sin son Robin och hans fina flickvän Josefin!

DSC09123

Denna söta lilla tjej är verkligen supercharmig och kan redan gå fast hon bara fyllt 1 år idag!!

DSC09097

Tack Josefin och Robin och lilla Klara för den fina dagen idag! Ni är så söta och gulliga båda två och har världens sötaste dotter! Hoppas även jag kan få recpetet på den där fantastiska tårtan!! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.