Ny kamera Sony RX-100 och löpning


Vilken dag! Började med att fixa pass, och tack vare att jag var där när dom öppnade så räknades måndagen som en arbetsdag och man kan få sitt pass på 5 arbetsdagar! Puhhhh tur för mig! Sen skulle man ta kort, och det gör dom på plats nu för tiden. Hur fint blev det tror ni ! 🙂

Har även köpt en kamera idag en Sony RX-100. Stefan som är fotograf håller på att lära mig hur den fungerar, men den verkar superbra! Det var naturligtvis Stefan som fick välja ut en, då han vet bäst om detta! Så ni kan förhoppningsvis förvänta er superfina bilder i fortsättningen.

Så här kommer ett första test, kolla in hans näsa och hans fina ögonfransar! Min sötnos!!

test rx-100 025

Har även hunnit ta en joggingtur ute idag när jag kom hem från jobbet. Idag har vi 0-gradigt här. Joggingturen gick riktigt bra, kändes som jag hade flyt och sprang 5 km idag också men med en mycket bättre tid sprang på 5,5 minut/ kilometer. Det tycker jag var en avsevärd förbättring, gjorde mig riktigt glad :). Avslutade med en 500 meter lång backe. Jag bor där Flygtornet i Torslanda en gång byggdes och det byggdes på Torslandas högsta punkt…..så det är inte mycket att välja på men jag tog den i ett bra jämt tempo och det gick faktiskt riktigt bra. Det är bra att försöka spinga lite kuperade rundor och utmana sig själv lite, samt att det faktiskt är bättre för kroppen, än att bara springa på platt mark hela tiden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.