Ny vecka och hårt pass på gymmet!


I dag började jag träna på gymmet igen. Har varit där ett fåtal gånger under sommaren. Jag har ägnat mig åt löpning för hela slanten i sommar, och det har gått över förväntan. Nu springer jag lätt 1 mil.

Men i dag var det dags att komma tillbaka till mina rutiner, och denna sensommar och höst skall jag ta det lite mer på allvar och komma tillbaka i min urspungsform jag hade när jag var instruktör och dessutom tränade tuff styrketräning! Jag skall helt enkelt få tillbaka min kropp jag hade som ung och fram till jag var ca 38 år. Jag har nämligen en wiplash-skada som jag fick efter en krock, och det var den som gjorde att jag var tvungen att sluta träna på allvar och sluta som instruktör, och gick på rehab under 2 år. Eftersom jag inte lägre kunde träna lika hårt så tyckte jag inte det var kul. Men jag längtar naturligtvis tillbaka till min vältränade kropp så nu gäller det, och jag har gjort bra i från mig hela sommaren och kämpat på med min löpning och har förbättrat mina tider hela tiden!

Så i dag har jag varit på gymmet och började med uppvärming genom löpning 2 km, och körde sedan ett stenhårt ben-pass, rygg och mage, och sedan varvade jag ner genom en 20 minuter powerwalk och strechade i 20 minuter. 

När jag kom hem så åt jag en halv grillad kyckling med 100 gram pasta! Tog en dusch och sedan var det dags för en promenad med hundarna! Vad hände då, jo solen sken när vi gick ut, och när vi gått halva rundan så började det fullkomligt ösa ner med regn och dessutom hagla! Vi var helt genomvåta allihopa men jag kunde inte göra något annat än att skratta åt det hela!

Så nu är jag igång och jag vet att jag de närmaste 2 veckorna kommer jag att gå upp lite grand då muskler väger mer och det tar ett par veckor innan fettet börjar ”rinna av”. Dessutom kommer måtten öka istället för att minska då tanken är att jag skall börja lägga på mig muskler och fettet kommer i början att finnas kvar! 🙂 🙂 Känns väldigt skönt faktiskt!

I går var vi i Skövde på födelsedagsfest och här kommer några bilder! Det var supertrevlig och god mat precis som vanligt, dock fick min storebror grilla i regn..hihihihih. Glömde av att ta lite bilder så det blev först på slutet så jag valde de bilder där alla var snygga!

Min storasyster längst till vänster, Sarahs pojkvän och sedan min fina mamma, hon är faktistk 80 år vi fiade det i maj när hon fyllde!! Visst ser hon yngre ut!! Väldigt fint kort på henne tycker jag!!DSC04987

Några som studerar Gustaf när han tar tårta!  🙂 

DSC04982

Fick ett fint kort på Gustaf som fyller 17-år när han läser sina födelsedagskort!!

DSC04985

Fin tårta, Gustafs favorit, prinsesstårta!

DSC04981

Nu skall jag göra en liten smörgås med kantareller! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.