Nya blommor till urnorna!


I dag på morgonen efter några koppar kaffe så gav jag mig av för att se om jag kunde hitta några vackra blommor på stam att sätta i mina fina urnor utanför orangeriet! Det blir ett så vackert blickfång!

Hittade dom mest fantastiska Bouganvilleas på stam, något jag inte tidigare haft men som jag funderat på att skaffa! Blomman går att övervintra och det är helt och hållet i mitt koncept att kunna ha krukorna fulla med växter som antingen går att övervintra eller som jag dragit upp själv från frö!

Jag får räta upp dom lite när det slutar att regna! Men visst blev det fint och med rosarandiga hängpetunior och en snöflinga i lila i varje kruka och så en silvernjurvinda men den syns inte på bilden!

Jag trotsade regnet och gick ut och planterade mina fina blommor så att dom fick komma på plats. Kastade in dynorna till soffan i orangeriet så dom inte skulle bli dränkta och just nu regnar det ute för fullt. Jag hann ändå med att ta en bild på mina nyplanterade blommor tillsamman med lite frösådda växter jag har!

Visst blev det fint! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.