Nya skor från Airstep


Kom precis innanför dörren! Har jobbat hela dagen och varit på möte på kvällen. Har en del saker att ta tag i morgon bitti!!

Idag har vi påbörjat arbetet med en ny webshop som jag hoppas kunna presentera inom en snar framtid. Detta kommer troligen att ta ett antal veckor innan allt faller på plats, men mer om vad som händer framöver kommer jag naturligtvis skriva om här och fram tills dess så fungerar den gamla webshoppen precis som vanligt. www.prettyhome.se

Idag har även mina fina nya skor kommit, dom är superfina och jag har tänkt att ha dom på mig imorgon….men vi får se hur det blir! Så här ser dom ut….Skorna är av märket Airstep som gör supersköna skor, har köpt av detta märket de senaste åren och alltid på STEFANEL på Kungsgatan i Göteborg. Helena som äger och driver Stefanel, var den första att upptäcka dessa fantastiska skor så gå gärna dit och handla dom när ni kommer till Göteborg så kan ni se och prova dom live, det är alltid roligare. Det är en inbyggd kilklack i och dom är supersköna att gå i, de är normala i storleken. Vad tycker ni?

DSC00717

DSC00718

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.