Nya skyltlängder från Designers Guild i webshop! 2 kommentarer


I kväll har jag lagt ut ytterligare några skyltlängder i vår webshop med 30% rabatt. Det är ”först till kvarn” som man säger. De flesta är helt nya tyger från vårens kollektion och i vissa falls så säljer vi en hel orörd rulle med tyg som ni ännu inte hunnit sy upp. Detta är verkligen ett bra tillfälle som inte kommer igen för vi säljer aldrig tyger med 30%!

Ni hittar alla längder och tyger HÄR. Har ni frågor så är ni välkomna att ringa på 031-188300 butikstid mån-fre, 11-18. Ni kan även maila era eventuella frågor på [email protected]

Här kommer några exempel på tyger och skyltlängder. Det underbara tyget med 60% linne, så det har linnekänsla, och heter Hiyoku, vi har det nu till REA i 3 av färgställningarna, nämligen Fuchsia, Lavender och Jade!

F2112_05hiyoku peony F2112_04hiyoku lavender

Sedan har vi två skyltlängder i detta underbara tyg i cobalt och lilac som heter Kaori Lilac!

F2110_01kaori lilac

 

Även ett shadat tyg som heter Yuzen Jade där vi har 7 meter tyg på rulle som är helt orört!

F2111_03yuzen jade

 

Ett tyg som heter Surabaya Fuchsia och som vi skyltar i hop med Hiyoku Peony, underbart!

F2114_02Surabaya Fuchsia

 

Passa nu på att fynda till otroliga priser då vi ogärna vill packa ner alla fina längder utan heller säljer dom med bra rabatt! Ni hittar alla längder HÄR och ytterligare några vackra längder!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Nya skyltlängder från Designers Guild i webshop!

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej kära Anna,

  Här är det bara bra, stressig dag men ändå en bra dag då det är fredag! Håller med dig ibland är det mysigt med regn. Själv tittar jag aldrig vad det skall bli för väder, det får bli vad det blir!
  Rolig att du gillar ponchon, den är verkligen superfin, älskar färgerna och en riktig sommarfärg på den och man blir glad!

  Tack Anna, men man gillar inte terrassen lika mycket när man skall göra rent den! 🙂 🙂 Fast det blev väldigt fint! Jag gillar att göra fint så jag längtar till riktigt fint väder då jag kan lägga ut alla dynor och ta ett bad i vårt SPA. Tyvärr har jag inte sett ”Karate Kid” som jag minns, men det låter fint! 🙂 Du är så snäll Anna, tack för att fina ord! Du gör mig glad!

  Ja nu är det final, jag hoppas verkligen Benjamin vinner men jag gillar även Steffo, jag tror ingen av dem blir sur om den andra vinner så det får bli den det blir! 🙂
  Sköt om dig och ha en trevlig helg!
  Kram, Berith