Nyårslöften!! 1 kommentar


Nyårslöften då? Japp jag har ett, jag skall komma i superform. Det är kanske inget nyårslöfte utan mer ett livslöfte, jag kan säga att det är svårt att få tid över till sig själv, och det gäller väl de flesta av oss. Man får helt enkelt bara bestämma sig.

Jag fick världens finaste julklapp av min bästa väninna Helene, en träningsresa till Kanarieöarna för oss båda!!!!! Förstår ni vilken helt fantastisk väninna jag har. Vi åker i mars, så jag vågar påstå att jag har en stor morot att åtminstone ha kommit i bikiniform tills dess! Dit är det ca 8 kg!

Så jag får gå på gymmet, använda mitt fina löpband som jag fick av Stefan förra året i julklapp. För er som tänkt att köpa ett löpband så är det verkligen att rekommendera det heter ”PRO FORM” Quickstart 5.0. Är inköpt på XXL i Sisjön i Göteborg ock kostade då ca 12.000 kr. Det har allt man kan önska, och går dessutom att göra till  ett helt platt paket, för det finns ju stunder t e x på sommaren när man hellre går ut och springer då man kan packa ihop det. Det går att reglera hastighet, tid, motstånd, backar. Det finns massor av program för intervallträning etc. Det är helt enkelt jättebra!

Så här ser det ut! När jag sedan kommit en bit på vägen kommer jag att redovisa lite här men nu känner jag att pressen är tillräckligt stor för mig just nu fast på ett positivt sätt !!

Pro Form

 

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Nyårslöften!!