Packa upp nyheter och vovvarna får följa med!


Lördag är alltid en roligt dag i butiken! I dag får vovvarna följa med nu när dom är bara 2 så kan vi inte bara ta med lille Popcorn för då skulle BAMBAM bli ledsen. Då packar jag väskan med lite roliga saker och hundkex så klart så att dom mellan kunderna och varven får göra konster!

Hundarna älskar butiken, förmodligen för dom förknippar den just med lite roliga konster och godis! Sen får dom ju hela tiden hälsa på små söta barn, som i stället för att tjata på sina föräldrar att dom vill gå, nu vill vara kvar och prata med hundarna! 🙂 I bland kommer det barn inspringande i butiken, som har varit där förut och frågar vart hundarna är? Kul! Förra helgen hade vi besök av en liten kille som var kanske 2 år och han stod där och pussade hundarna för han hade en vovve hemma! Så när han skulle gå så satte Popcorn upp tassen genom grinden och ville ta honom tillbaka! 🙂 🙂 Cavalierer är underbara hundar för dom älskar alla!!!

DSC09722

I dag skall jag även se om jag hinner sy lite fler gardiner till något av mina skyltfönster, men vi får se vad jag hinner med och jag visar er så klart i kväll! Jag vet att jag skall byta lite kläder på åtminstone en av skyltdockorna!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.