Packar


Just nu packar jag mina väskor för ett nytt äventyr! Jag skall till Kina och skall var där i en vecka! Skall bli så spännande och jag ser så fram emot denna resa!

Mitt största problem är vad jag skall ta med. Ett ombyte för varje dag och några extra för kvällar! Smink, saker jag inte kan leva utan som hårspray och hudlotion!

Jag hoppas så klart att jag skall kunna ta en del kort och jag laddar min kamera och tar med mig allt så att jag kan blogga på kvällarna!

Det blir lite stressigt att åka så här veckan innan jul men jag tror att jag är relativt redo för jul ändå! Har inhandlat julklappar och lite annat redan så det skall nog bli bra ändå och sedan är julafton på en måndag i år så man har dessutom en hel helg i mellan! Perfekt! 

Har köpt mig en Snoozer som är en kudde du kan blåsa upp men som är helt platt bakom huvudet. Jag har en nackskada så den kan vara avgörande när man skall resa långt i så många timmar, att jag inte får onit i nacken och då får man försöka hitta lösningar. Ni hittar den HÄR.

Nu har jag precis tvättat håret, målat naglarna och strukit de sista kläderna och känner mig redo för dagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.