Papperssorterar-dag!


Har ni också sådana dagar, som bara består av att sortera papper! Vi sägs leva i ett papperslöst samhälle men jag tycker bara det blir värre och värre! Kopior på avtal på fakturor på pensionsavtal, på årsredovisningar, beställningar, broschyrer för att komma ihåg vad man beställt…det tar liksom aldrig slut!

Ändå har jag ett mappsystem och pärmar som jag dagligen sätter in fakturor i, men ändå tycks det svämma över. Sådant som man tänker ”det där måste jag läsa igenom senare” men det där senare kommer aldrig!

Ute skiner solen men jag har ännu inte hunnit njuta av den, så jag hoppas verkligen vädret håller i sig några dagar till! Hade varit fantastiskt om solen kunde stanna till helgen även om jag jobbar vissa av dagarna så blir det åtminstone torsdag och söndag ledigt!

Vad brukar ni göra på Valborgsmässoafton? Här i Göteborg går Kortegen men när man bor här så är det inte lika roligt längre efter några år! För mig blir Valborgsmässoafton mest en skön kväll där vi förhoppningsvis kan grilla lite och njuta av det fina vädret!

DSC03437

 

Ha en skön kväll, jag fortsätter att sortera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.