Pernilla Wahlgren Collection i slutspurt!


Om ni vill ha hem era paket innan jul så är fredag sista dagen för att lägga beställning för att vara 100% säker. Beställer ni i helgen eller på måndag så borde dock paketet komma hem till er i tid då det normalt sett bara tar en enda dag, men man får nu tänka på att det är jultider och många paket i omlopp.

Vårt lager av Pernilla Wahlgren Collection börjar nu verkligen ta slut med tanke på att vi kör 30% på hela kollektionen, så så passa på att lägg en beställning om ni verkligen vill ha en fin klänning med 30%, vi har bara max en i varje storlek så det är först till kvart som gäller!

Älskar själv Jersey Skater Dress som finns i två färger, beige och svart och den som är beige har svarta detaljer i konstskinn! Supersnygg.

Jag bar min igår med byxor under från Love Forever med en riktigt skinny fit och med snakeprägling så det såg ryckigt ut. Bar även ett par boots till från Yellowkniefe som vi också har 30% på just nu i vår webshop!

DSC03300 DSC03299

Samma byxor under till den beige Skater Dress, men jag har även vanliga heltäckande strumpbyxor till, men det är roligt att variera!

 

DSC03292

Hoppas ni får en supertorsdag! Ni hittar vår webshop HÄR www.prettyhome.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.