Planering på insidan!


Just nu funderar jag massor på hur jag skall förändra på insidan. Planen är att vi får ytterligare en utgång och måste planera om hela vardagsrummet, och senare när vi är klara på andra sidan så blir det ytterligare en utgång på den sidan.

Jag har helt och fullt klart för mig hur jag vill att det skall se ut i den nya utbyggnaden rent intredningsmässigt. Gäller bara att hitta det som jag vill ha, och lite av det handlar dagen om. Att åka runt och titta, inhämta ytterligare inspiration.

Tanken för mig är att jag skall stärka upp det lite coola som vi har i vårt vardagsrum, men vitt matbord helt i stål men addera ytterligare en bänk för att öka graden av ”avskalat” och förlänga bordet. Eftersom jag jobbar med färg så blir blandningen väldigt fin. Däremot så måste en soffa bort och fåtöljer adderas. Jag har i princip redan bestämt vad jag vill ha!

De fåtöljer jag vill ha är två sköna TV-fåtöljer med fotpall helt i svart skinn. Jag inreder lite på teamat att det är jag och Stefan, för i övriga delar av huset så har vi så mycket stora soffor och sköna launch-hörnor att jag inte behöver addera mer för de tillfällen när vi är fler, det finns redan mer än tillräckligt. När jag hade mitt 50-års kalas var sittplatser inget problem trots att det stundtals var mer än 40 personer här samtidigt.

Det nya rum som blir på nedre våningen skall jag sedan inreda med en total kontrast till vår nuvarande insida. Jag jobbar mycket så, med kontraster! Men jag vet hur jag skall binda ihop det. Det kommer bli så fantastiskt och även om det är långt dit så är det just planeringen jag älskar!

Det är just planeringen som göra att man kan hitta de detaljer man vill ha, genom att helt enkelt veta ungefär vad man letar efter. Om man skall bestämma allt i sista minut utan planering då blir det helt enkelt inte lika bra. Så återigen säger jag det jag alltid tjatar om. Planering är nyckeln!

Det är den här stilen jag tänker i den nya utbyggnadsdelen på nedre plan, men jag skall ha en soffa med matbord där som man kan ha middagar för minst 6 personer! Men lik väl sitta och relaxa och läsa en bok. Inte launch-miljö som här nedan, men teamat är det jag tänker mig! Fast jag kommer som vanligt addera mer färg!

Så just nu är det lite inspiration jag söker!

Tanken är också den att vi länger fram även skall göra om hela golvet på nedre våningen och lägga in en stor klinker liknande den vi har i showroom i dag i grått! Ni ser, jag drömmer vidare! Fortfarande med inslag av mina favoritfärger så klart och mitt underbara porslin!

Här ser ni en bild av min nuvarande övervåning som är en av de rum som skall få en ”make-over” 🙂

Sedan är det köket som så klart skall planera in samtidigt och få sig en rejäl uppdatering!

Hoppas ni har hafte en fin söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.