Pretty Home – Beställ innan måndag 22/12 kl 17:00!


Har ni gjort allt inför jul? Det har inte jag, men jag jobbar på det. Nu står som sagt granen på insidan med alla sina ljus så det var lite extra mysigt att tända den i morse, men ännu  har jag inte klätt den, bara några tomtar och små färgglada hundar har hoppat i granen!

Detta är Popcorns andra jul hos oss då han just fyllt två och den första julen var han bara några veckor gammal och tillbringade hos sin uppfödare. När vi kom in med granen så såg han ut som det var något han kände igen och sprang glatt fram och satte sig intill!

DSC03056

I dag har jag en hel del ärenden att göra så det blir lite spring fram och tillbaka. Min fot är inte riktigt bra ännu och jag börjar på riktigt att bli lite orolig, men jag kan gå utan att det syns att jag haltar men jag kan ännu inte gå i trappor, så jag får fortfarande ta det försiktigt och min träning är definitivt lidande för det funkar helt enkelt inte, jag har försökt!

Jag skall verkligen försöka att ta det lugnt över jul och bara vila mig. I helgen skall jag städa och göra fint överallt.

Circle of Trust reklam

Ni som ännu inte beställt paket från vår webshop och vill ha det innan jul har fortfarande helgen på er. Den sista dagen vi kan skicka är måndag  och lägg din beställning innan klockan 17:00 på måndag så hinner den fram i tid! Vi har posten som leverantör och dom är grymma på leveranser tar bara en enda dag och eftersom vi har sms-avisering så har ni det dagen efter och behöver inte vänta på någon avi med posten utan kan gå direkt till ert utlämnings-ställe med ert sms. NI hitta vår webshop HÄR www.prettyhome.se och just nu har vi massor av pågående kampanjer med 30-70% så passa på att handla en fin julklapp eller något till er själva! Vi säljer ut hela Pernilla Wahlgren Collection, Circle of Trust, Love Forever, Happiness, LdiR, Yellowknife och utvalda kuddar och plädar från Designers Guild som vi har i lager!

PW reklam1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.