Resa och hyra bil!


När ni reser brukar ni hyra bil eller fundera på att hyra en bil?

Nu har jag hittat en perfekt sida för detta. Jag kommer nämligen börja resa lite mer i jobbet och då kommer jag ibland att behöva hyra bilar.

Den site som jag har hittat sammanställer bilar från olika uthyrningsfirmor vilket gör det väldigt lätt att välja bästa alternativ eller bilmodell för den delen. Dessutom finns det inga dolda priser utan i det pris som visas ingår både Försäkring, vagnskade- samt stöldförsäkring! Hur bra är inte det. Annars tycker jag alltid att det börjar med ett pris och slutat med något helt annat när man adderar det man måste ha.

Man kan till och med  hämta och lämna bilar på olika ställen.  Visst kan man åka buss men när man är ute och reser med jobbet så vill man komma fram i tid och har ofta en tid att passa till ett möte. Man vill också ha den flexibiliteten att kunna göra som man vill. Att hyra bil behöver heller inte kosta så mycket.

Den sidan som jag vill tipsa er om heter biluthyrning.nu

På sidan skriver du bara in vilken flygplats eller stad du vill boka ifrån och sedan sammanställer sidan själv olika biluthyrningsföretag med alternativ att välja i från.

Du får då förslag på bil i olika storlekar och prisklass. Enkelt och dessutom väldigt prisvärt eftersom man inte heller själv behöver lägga ner någon tid på att jämföra olika biluthyrningsfirmor.

Sedan är den pefekt även privat så klart när man är ute på resa och känner för att hitta på något och se sig omkring så kan man enkelt se var det finns biluthyrningsföretag och boka via nätet. Smidig och enkelt! Man behöver inte alls boka allting hemifrån utan kan göra lite som man känner när man är ute och reser och vill upptäcka lite mer!

Det får bli kvällens lilla tips från min sida. Gå in och titta och se själv hur enkelt det är HÄR!

Hoppas ni får en mysig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.