Sådant jag skjutit på framtiden…


I går tog jag äntligen tag i det som jag länge skjutit på. Nämligen att gå till tandläkaren. Jag har aldrig varit tandläkarrädd. Redan som barn fick jag dra ut 6 tänder för jag hade, trot om ni vill, för liten mun! Inget mina kompisar skulle hålla med om med tanke på att det oftast är svårt att få tyst på mig, om jag inte pratar med någon, så pratar jag med mig själv eller sjunger!

Mina tänder har alltid varit fina men för några år sedan fick jag fruktansvärd tandvärk och bokade ett akut besök hos tandläkaren som röntgade tänderna, men kunde inte se att det var hål i någon. Det slutade med att tandläkaren drog ut 2 friska tänder!!!!!!!!!! Tandvärken var fortfarande kvar…. ja ni kanske förstår vilken panik som uppstod.

Det slutade hos odontologen som konstaterade att jag hade en nerv i kläm och inte tandvärk. Sedan dess har jag vägrat att gå till tandläkaren, och det är inte för att jag är rädd för att dra ut tänder eller laga för jag tar inte ens bedövning dom få gånger det inträffat, utan för att jag är rädd för tandläkare som jag inte kan lita på.

I dag ändrade jag dock detta genom att jag äntligen hittat en underbar tandläkare som jag hittat genom bekanta!

Var där i går eftermiddag och han sa att mina tänder var fina och tog bara bort lite tandsten! Puh, jag var orolig att mina tänder skulle blivit dåliga eftersom jag inte varit hos tandläkaren på säkert minst 5 år!

Så i dag är jag lycklig med fina tänder! 🙂 🙂 Dessutom är det fredag!!! Jippiiiiiiiiiiiii!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.