Sen kväll men upp tidigt – nu till So Classy!


I går kväll var jag hos min kompis Barbara som har sommarhus även där jag har mitt lilla hus. Hon hade dukat upp ett helt bord för oss med Italienska delikatesser! Supergott! Hon hade även budit in ytterligare några kompisar från där vi ha sommarhuset och det var en riktigt trevlig kväll med många glada skratt!!

mat

Barbara hade bland annat gjort knyten med smördeg, getost och fikonmarmelad!! Wow de var verkligen supergoda!!

Nu skall jag snart till min fina frisör, jag skulle ha varit där i torsdagskväll, men av någon anledning glömde jag det och då var Anna så snäll och sa att jag fick komma i dag istället! Så jag skall vara i Kungälv klockan 08:00 så det var bara att hoppa upp tidigt som vanligt! Men vad gör man inte för att få komma  till den bästa frisören!! Om ni bor i Kungälv ska ni definitivt gå dit hennes alldeles egna salong heter So Classy och ni hittar den HÄR

Hon har inrett salongen med Designers Guild och har helt underbara möbler och frisörstolar som jag aldrig sett någon annan stans! Här få ni ett litet smakprov!

DSC05339   DSC05324  DSC05298 DSC05336 DSC05334   DSC05317 DSC05330 DSC05335

Tapeter och kuddar kommer från Designers Guild och hon har gjort det så fantastiskt fint och man blir glad av att vara där. Ni måste besöka henne. Dessutom säljer hon superfina locktänger så det är ytterligare ett skäl att gå dit. Jag skall ta lite nya bilder idag så ni får se senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.