Söndag utan träning?!


vaDetta känns verkligen konstigt att inte kunna träna för att jag vridit mitt knä ur led och tillbaka igen! Det känns mycket bättre men allt man skall göra blir ju svårt, gå i trappor, köra bil, gå ut med hundar ….jag allting blir lite besvärligt. Just nu så övar jag mig att böja lite på benet för mer än ytterligare en vecka skall det inte ta och jag har redan plockat fram mina hantlar och skivstänger (nä inte jag utan Stefan) så jag åtminstone kan stå på samma ställe och träna lite! Det är nu jag skulle haft den där spinningcykeln jag önskar mig. Cykling är perfekt för min skada för när man cyklar så bygger man muskler runt knät och det är precis vad jag behöver! Dessutom hade jag fått den motionen jag nu inte kan göra!

DSC04709

Så denna söndagen får nog bli ”dom små sysslornas dag” d v s det som inte kräver så mycket ”springa omkring”. 🙂 🙂8855877779486_1091502_58288_jpg

Hoppas ni får en fin söndag! 🙂 Jag har redan haltat omkring lite med hundarna ute och här är det soligt men kallt! 🙂 🙂 I morgon är det träningsuppföljning igen….och den kanske jag inte dirket ser fram emot denna denna veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.