Söndagsbestyr! Video instagram!


Söndag och Popcorn väckte mig tidigt, men vad gör det! Då kommer jag upp i rätt ända av dagen!

Hur är det med er läsare, vill ni se mer av min vardag undrar jag? Är ni nyfikna på vem jag är? Hur min röst låter? Vilken dialekt jag pratar? Hur jag ser ut osminkad? Vad jag har för tankar förutom det jag skriver ner som tar lite eftertanke? Vill ni ser mer oredigerat av mig?

Om ni är nyfikna så kan ni gå in på mitt instagram där heter jag prettyhomeinteriordesign. Där har jag lagt ut en video idag den första någonsin!  🙂 Osminkad, ostylad med glasögon…och min fina dialekt! hihi 🙂

 Jag tänker att ni får se en sådan begränsad del av min vardag, nej av alla bloggares vardag när dom/jag är färdigklädda och sminkade, men ni får sällan se hur vardagen ser ut? Vill ni  ens det? Eller läser ni bloggar för att ni vill se just det som inte är vardag för det har ni tillräckligt av själva? Svara gärna på dessa frågor i kommentarer. Om inte era kommentaren kommer upp med det samma så är det för att jag har en spam redigerare som tar  bort allt spam!

I dag har jag tänkt att åka till Mölnlycke Gardencenter, det är det bästa stället i närheten av Göteborg som säljer växter. Det är en liten bit att åka men jag gör hellre det och köper växter av god kvalitet och gynnar någon som verkligen köper in och sköter växter av god kvalitet! Tyvärr konkurrerar de stora kedjorna som jag inte behöver nämna namnet på, ut alla seriösa växtfirmor vilket kommer bli synd för oss konsumenter i det långa loppet så därför tar jag hellre en längre tur till Mölnlycke för just detta. Fler borde göra samma sak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.