Söndagsmys


Idag tog vi alla vovvarna och åkte ned till sommarstugan för en promenad så att vi kunde släppa alla hundar lösa och se hur den lille Popcorn betedde sig då. Jag kan säga att det gick jättebra, men efter en stund orkade sötnosen inte mer och vill komma upp, vilket han naturligtvis fick. När vi kom hem igen så var det dags för ett bad för Popcorn. Jag kan tala om att han var inte så nöjd med detta, han gillade inte mig något vidare, han blev jättearg…..sen var det även dags för klo-klippning och jag samlade inte direkt mer poäng……men han är ju så söt!!! Man kan inte motstå dom ögonen. Naturligtvis bland Designers Guild kuddar! 🙂

nybadad 

Efter promenaden åket vi hem och gjorde en pasta med lite tillbehör, parmesan, ostkex, tomater med lök, olivoja och flingsalt. Hur gott är inte vanlig pasta, jag bra älskar det!! Köpte några nya ostkex på Ica som hette ”Österlén” supergoda, köp dom! 

tomater

ost

Bakade även en kaka med Mascarpone, hallon och persiko-halvor, blev bjuden på en sådan kaka hos min väninna sist och det var bland det godaste jag ätit så nu återstår bara att se om jag lyckade få den lika god. Men visst ser den fin ut i min limegröna form från Gerbera. 

 

söndagsmys

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.