Städa sitt eget hem!


 

Hur gör ni med städning. Jag vet att nu för tiden så börjar det bli allt mer vanligt att man har städhjälp, att någon kommer med regelbundenhet och gör vissa sysslor. Själv är jag inte så förtjust i det och har aldrig, oavsett hur mycket jag har haft att göra, velat ta den hjälpen.

Jag tycker inte om känslan att någon städar efter mig utan vill sköta det på egen hand! Hur gör ni?

Har man två hundar så blir det smutsigt och dammsugning och tvätta golv och damma är något man får göra väldigt ofta för att dessa yrväder springer omkring och inte bara drar upp damm utan drar också in mycket med sina små tassar!

I går klippte jag tassar och klor på mina vovvar och bara det stökar ner något förfärligt, men det är faktiskt bara att ta dammsugaren och städa upp efter sig!

Sedan finns det en annan aspekt. Jag skulle aldrig lämna en hantverkare ensam i mitt hem, så varför skulle jag lämna en vilt främmande person att städa. Jag skulle inte tycka om den känslan  och om någon annan skall städa åt mig så känns det konstigt att sitta hemma och titta på. Men som med allt annat så kanske det kommer en dag när jag ändrar mig!

Hur gör ni?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *