Superskön fredag


I dag bestämde vi att laga hamburgare till middag. Vi skyndade oss ner till affären för att inhandla allting och när vi kom hem så upptäckte vi att vi hade fått med oss allt….utom själva hamburgarna! hihihi

Är huvudet dumt så får kroppen lida så det var bara att styra kosan mot affären igen! Hamburgarna blev jättegoda med bacon, ost, lök, tomater och gurka!

I kväll blir det Let´s Dance för hela slanten och som en liten minidessert så köpte jag mini-magnum med hallon och lakritssmak. Det blir min fredag!

I morgon har jag tänkt mig en liten tur på trädgårdsdagarna på Liseberg. Så vi får ser om det blir fint väder annars så blir det inget besök för min del!

Nu har jag även vattnat all blomsterprakt utanför showroom så nu kan jag vila mig lite resten av kvällen! Hundarna har så klart också fått sin lilla promenad!

IMG_5087

IMG_5073

IMG_5070

Lyktorna som jag köpte till vårt showroom förra året passar också bra i hop med de fina krukorna!

IMG_5112

Hoppas ni får en fin kväll! Jag hoppas Elisa vinner Let´s Dance. Vem tycker ni skall vinna? Jag tycker Elisa skall vinna för att hon är bäst på att dansa helt enkelt sedan har hon ett antal fina sidor som går rakt igenom rutan. Hon är naturlig, söt och verkar genuint gullig och tar inte sig själv på stort allvar utan har en stor portion med ödmjukhet. Det är sidor som jag gillar men framför allt är hon den bästa dansaren för det är det tävlingen handlar om!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.