Träning på semestern!


Nu har jag ungefär 1,5 vecka kvar till min semester och även på semestern så måste man få till träningen. Det som är absolut viktigast för mig är att inte skippa träningen på semestern och ge sig själv ledigt. När det är semester så finns det verkligen alla skäl att träna för man kan inte säga att man inte har tid.

Träningen är lika viktig på semestern och att inte bryta de goda vanorna. Tänk att komma tillbaka efter semestern och veta att du gjort din träning och inte ha den där känslan ”att nu måste jag börja träna”. Det innbär så klart inte att man inte kan äta något gott, men för egen del så måste jag tänka mig för hela tiden. Jag tänker i stället tvärt om, tänk vad härligt att ha ledigt i några veckor där du inte behöver stessa och planera så mycket för att få till träningen. Jag brukar tycka att det är skönast att få träningen gjord tidigt på morgonen innan världen vaknat.

På sommaren har jag även TRX band på terrassen som jag använder. Det är ett enkelt sätt att kunna göra lite övningar för biceps, triceps, bröst och rygg! Den här sommaren så koncentrerar jag mig väldigt mycket på övningar med axlar och nacke för jag måste får bort mina nacksmärtor. Nu vet jag att det bara är musklerna som har tightat till sig så jag skall även gå till en massör så att jag kanske kan lösa upp lite av spänningen.

För det mesta kommer det bli promenader, men jag har även tänkt ta mig ut på min fina cykel, för att variera mig lite. Jag får helt enkelt se vad jag tycker är roligast.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.