Underbar dag på hundskolan! 2 kommentarer


I går kväll var vi på hundskolan igen. Tänk vilken tur, med strålande solsken!

Vi var där 30 minuter tidigare och övade på inkallning. Så himla duktig. Sprang så man nästan trodde han skulle göra sig illa! Detta är en superbusig vovve som ändå är mönstervovve. Det går inte ihop men så är det! Så roligt att stå på långt avstång och kalla på honom, Stefan i ena ändan av planen och jag i andra!

När hundskolan började var Boss så himla duktig och fick hela tiden vara demonstrations hund. Så himla duktig och följsam är han! Som en liten mönster elev! Självklart gör han fel i bland men vad kan man förvänta sig av en 6 månader gammal vovve! Jag börjar alltid träningen från första stund vovven kommer hem i vårt hem! Mina hundar kan redan sitta och komma efter en vecka om det ens tar det!

När vi kom hem från träningen såfick Fonzen och Boss dela på köttbullarna som blivit över! Sedan somnade Boss som en stock. Det gjorde faktiskt Fonzen också för han hade nog varit lite ledsen över att vara ensam utan någon hemma! Min älskling!

Nu är ordningen återställd! Tills nästa gång skall vi öva på att vovvarna verkligen skall kunna sitta kvar oavsett vad. Om jag hoppar, dansar eller snurrar runt honom eller springer ett varv runt bordet skall inte spela någon roll….hahahah kul övning! Att gör det hemma är en sak, att göra det ute på promenad är en utmaning!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Underbar dag på hundskolan!