Underbar Lace Dress !!!!!


Äntligen har Lace Dress Black, Grey och Lilac kommit till butik. Ni som redan beställt en klänning kan vänta er ett paket då allt redan är skickat! Ni som ännu inte beställt någon har fortfarande chansen, och jag vill verkligen säga att den är helt ljuvlig, mjuk och skön klänning att ha på med en mjuk strech. Verkligen superfin, och den till och med överträffade min redan högt ställda förväntningar på denna klänning! Ni hittar den HÄR

svart spets

Ni vet väl att spetskänningar är hett i höst och här har ni verkligen en välsydd och underbar klänning!

Pernilla är verkligen supersnygg i sin klänning. Den är väldigt vackert i genombrutet spetstyg och den är fodrad från brösten och ner. Om ni tittar på bilden nedan så ser ni att fodret går som ”två bågar” över brösten och ovanför är spetsen genombruten mot huden, denna skärning av fodret gör att klänningen ser vädligt feminin ut! Den här klänningen kommer inte finnas kvar länge det kan jag lova!
Längden är 88 cm i storlek M. Själv har jag storlek medium och är 173 cm lång och då slutar den ca 10 cm ovanför knät på mig. Perfekt! Den är mjuk och skön att ha på och har en mjuk strech som gör den mycket bekväm att bära! Jag är redan förälskad i denna klänning!

Pernilla bär klänningen med tjocka strumpbyxor nedan jag skulle tro att de har 80-100 den, det gör att man även kan bära den inte bara när det är fest, men vid tillfällen man ändå vill vara fin! Allting handlar om vad man väljer att bära till klänningen!

20130926-003633

Alla mått hittar ni på klänningen i webshoppen gå efter dessa för de stämmer om ni är osäker på vilken storlek ni skall ha!

Modellen nedan är 177 cm lång och bär samma klänning, vill bara att ni skall se skillnaden i längd om man är lång. Då blir den naturligtvis lite kortare! Men som sagt alla mått hittar ni i webshoppen!

20131010-180719

Tro mig denna klänningen vill ni inte missa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.