Utförsäljning pågår i vår OUTLET!


Ni får inte missa alla fina erbjudanden vi har i vår webshop just nu! Vi kör en lagerrensning så dessa priser kommer inte igen kan jag lova!

Här kommer lite av det som vi har erbjudande på just nu. Vi börjar med vår OUTLET där hittar ni Kuddar och Accessoarer med 50% på allt från Designers Guild

Vi har bland annat ett överkast i siden i denna vackra färg med 50% rabatt. Kommer aldrig komma igen!

Mycket vackra kuddar i neutrala färger även dom med 50%!

Sedan har vi REA på mattor just nu med 25% och då gäller det även alla nyheter och ni hittar alla Mattor från Designers Guild och Christina Lacroix HÄR!

Vi har dessutom lagerrensning med 50% på Missoni Home och det börjar verkligen bli utplolockat nu så passa på att fynda underbara handdukar med 50% rabatt. Det erbjudandet kommer heller aldrig igen det kan jag lova. Finns även i offwhite och i färger!

Som om inte det vore nog har vi en alldeles egen OUTLET med kläder och skor där allting är väldigt billigt bara att klicka hem fynd för långt under halva priset. Finns bland annat underbara boots från LdiR. Dessa underbara LdiR i ljusblått kommer jag använda mycket i vår. Kommer bli superfina till både jeans och känning!

Vi säljer även ut lagerförda Piccadilly delar från Pernilla Wahlgrens underbara porslin! Det hittar ni HÄR

Vi håller nämligen på att flytta ett lager och behöver rensa ut lite så av den anledningen kan ni nu hitta inredning och kläder till fantastiska priser.

Sedan får ni självklart inte missa att ni kan handla alla nyheter med Kuddar och Plädar från Designers Guild med 20% rabatt om ni handlar i 2-pack. I så fall väljer ni bara 2-pack i vår webshop och så dras rabatten med automatik! Smidigt och bra!

Hoppas ni får en bra fortsatt måndag och att ni hittar något fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.