Våga vägra racet inför midsommar!


Nu är det snart midsommar och då skall det handlas och fixas…..nu säger jag stopp, delvis för att vi har så mycket att göra och delvis för att jag är ganska trött på midsommar, då det ändå regnar hela tiden! I går när jag kom hem från frisören var jag på Ica och handlade. Det blev sill, matjessill, färskpotatis, gräddfil och även en bit gravad lax som jag skall göra en laxpaj av ! Jag är nämligen mästare på att göra supermycket mat som man ändå inte orkar äta, så denna gång skall jag inte göra det. Det blir dock en klassisk jordgubbstårta också! I övrigt vägrar jag att köpa massa mat som jag ändå inte orkar äta….jag får träna lite istället om jag får tid över! Jag önskar bara att det inte blir spöregn.

Vi skall jobba mycket men hoppas och tror att vi hinner med att äta sill och jordgubbstårta, för nu har vi monterat det mesta och på måndag skall vi börja montera gardiner! Jag har dock lite kuddar kvar att sy!

Nu börjar snart semester för många! Då skall man tillbringa några veckor hemma och då kanske man börjar se att det behövs en liten uppdatering av kuddar och annat! Ni hittar dom såklart i vår webshop! www.prettyhome.se

 

Delphi-Cobalt-Cushion-main Cassandra-Cobalt-Cushion-main Cassandra-Blossom-Cushion-main varese-blue-main

varese-ocean-cushion-main savine-aqua-cushion-main

DSC02004viola-heather-cushion-main

IMG_2578

0065_Cushions_SP13preview

Sen kan man alltid specialbeställa kuddar som kunden nedan som fick ett eget litet kuddhav!

DSC01425

Ni hittar alla kuddar i vår webshop HÄR

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.