Vanlig vardag…


I dag är det ”back to basic” igen. Jag hade inga probelm med att gå upp i morse. Hur var det för er? Känns dock lite konstigt men på något sätt är det skönt med normala rutiner igen, vad än nu normala rutiner är! Trots allt så är de flesta av oss vanemänniskor, och för min egen del så funkar rutiner bra! Som att gå upp kl 06:00 varje morgon till exempel!

I dag kommer det förstås vara hur mycket folk som helst på gymmet, för så har det varit år ut och år in. Men det är positivt att många har ambitioner att komma igång med sin träning!! Nu gäller det igen det som jag alltid tjatar om att se träningen som ett jobb, och jobbet sturuntar du inte i för att du ”inte känner för det idag” utan du går alltid till jobbet om du inte är sjuk förstås då stannar man hemma och samma gäller vid träning. Man skall absolout inte träna om man är sjuk eller har halsont!

bild (4)

Själv var jag och handlade igår för att komma ”på banan” så fort och smidigt som möjligt, så i kväll efter träning så blir det pasta och köttförssås, det är också en viktigt del av träningen att planera vad man skall äta. Då blir allting mycket lättare och man behöver inte avsätta tid för att tänka ut vad man skall ha för mat, utan man vet redan innan. All planering underlättar när man skall få in träning i sitt annars ganska hektiska schema!

DSC09399

Den här veckan blir det träning på gym för min del tis-fre, men jag skall även få till några gånger med löpning så jag går ut hårt som vanligt med 6 dagars träning av 6 möjliga! Det är viktigt att sätta upp mål för sin träning precis som med sitt jobb. Mål gör att du focuserar på rätt saker och delmål på vägen är jätteviktiga, så tänk på det, eller om ni inte redan satt era mål, tänk ut vad de skall vara! Tänk också ut en ”belöning” när ni når era mål. En belöning kan till exempel vara att man tillåter sig att köpa något man önskat sig länge eller att man får lov att köpa nya träningskläder!

Nä nu måste jag fixa mig i ordning så jag kommer i väg till mitt jobb i tid så här första dagen. Hoppas er första dag (om det är första dagen) blir bra och att allting flyter på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.