Vårens träningskläder! 1 kommentar


Jag vill ger er lite tips om fina träningskläder! Jag älskar träningskläder som ni vet och på våren känns det extra roligt att titta efter lite nytt. När man tränar mycket så går det åt mycket träningskläder! Precis som med andra kläder så köper jag i set och det som passar i hop för jag vill vara fin även när jag tränar!

Älskar båda färgalternativen, känner att jag inte riktigt kan bestämma mig. Beroende på mina framsteg så kanske jag kan köpa båda, men alla min inköp av träningskläder är knutna till resultat. Det är mitt sätt att unna mig!

  1. Träningsbyxor Camo II 2. BH Blå/orange II 3. Träningsskor II 4. Träningsväska II 5. Baddräcktstopp II 6. Ljusblå träningsbyxa II 7. Munkjacka II 8. Träningssäck Ljusblå 9. Träningsryggsäck II 10. TräningsBH ljus Camo II 11. Träningstopp i Camo II 12 Träningssko

Hoppas ni gillar vad ni ser och att jag lyckats inspirera er lite!

Självklart blir det träning när jag kommer hem, om det blir grävning eller promenad har jag ännu inte bestämt men det blir ett av alternativetn i alla fall. Hoppas ni får en underbar måndag!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Vårens träningskläder!