Vårstädning inne och ute!


I dag är det lördag och som vanligt jobb i butik! Efter stängning så blir det vårstädning både ute och inne! I dag blir det lite mer fokus på sommarhuset. Gräsmattan skall krattas, rabatter skall gödslas. Grönsaksland skall göras i ordning och viss plantering skall förhoppningsvis ske i morgon söndag om vi hinner så långt. Jag är optimist som ni hör!

Kanske sover vi till och med över men vi får se hur det blir, när man river runt och städar och har sig så kan det i bland vara skönt att bara åka hem till sitt vanliga hem och krypa ner i säng!

Jag är sugen på att grilla, har ni grillat ute ännu! Kanske är det så att man skall vänta lite, för sedan brukar man bli trött på grillat så man kanske inte skall börja för tidigt! 🙂

Nu börjar det även bli dags att inreda med vårens och sommarens färger i våra hem, och det absolut enklaste sättet att förändra är med kuddar och plädar så klart! Här kommer lite fina bilder på några av vårens nyheter.

surabaya graphite3

 

Det blir alltid vackert i soffan att använda sig av olika storlekar och former på kuddar. Det skapar ett liv som gör det väldigt hemtrevligt och ombonat! Tänk också på att blanda olika typer av mönster d v s mönstrat tillsammans med randigt blir väldigt bra! Vill man ha mycket färg så är det bra att blanda in även svart/vitt på något sätt vilket gör att man balanserar upp det hela!

calaggio noir3

Som ni ser på de vackra kuddarna nedan så är de mönstrade i sitt tyg, har en randig baksida och har detaljen med en vinge i randigt tyg vilket gör att balansen blir väldigt bra och levande! Hade man tagit bort vingen hade kudden inte varit lika fin! Har man däremot en väldigt mönstrad soffa så kanske man skall välja enfärgade kuddar! I vår webshop kan ni även se baksidan på dessa kuddar! HÄR

CCDG0234 CCDG0230 CCDG0233 CCDG0231 CCDG0236 CCDG0235

 

Kuddarna nedan är i storleken 60×60 och den översta är i linne, och den nedersta är i siden med helt underbara tryckta blommor på!

 

CCDG0207 CCDG0206

Ni hittar alla våra kuddar och plädar i vår webshop HÄR

Själv önskar jag mig denna mattan med lite fina kuddar till mitt sommarhus som skulle ligga under nedre delen av sängen!

kashgar jade

 

 

Både kuddar och matta ligger i vår webshop och det finns även en helt underbar pläd som heter Kashgar Jade som passar till. Älskar grönt och turkos och vad vore inte bättre än att brya av med favoritfärgen rosa! 🙂

DSC09436

 

Nu måste jag fundera ut vad jag skall ha på mig i dag, kanske lägger jag ut det senare på Instagram ni hittar mig där under namnet Prettyhomeinteriordesign jag blir så klart jätteglad om ni vill följa mig där! Hoppas ni får en fin lördag. Här i Göteborg skiner solen hoppas att den gör det även hos er!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.