Veckans träning så här långt och hur jag kom i gång igen!


Hittills så har min träning denna veckan gått över förväntan. Jag tänkte berätta hur jag har tänkt och hur jag gjorde för att komma i gång igen.

Jag har gjort över 65000 steg denna veckan fram tills nu, och det känns grymt. Det har varit otroligt svårt att verkligen få till min träning under Corona epidemin. Vet faktiskt inte hur många gånger jag har börjat om. Gett upp – börjat om – gett upp – börjat om.

Till slut blev jag så trött på mig själv att jag fick ta ett ”snack med mig själv” vad jag egentligen vill? Jag tror vi alla har en önskan om hur vi vill se oss själva och det har inte bara med uteseendefixering att göra, utan om välmående och att hålla sig på en nivå där man tycker om sig själv.

Efter det snacket så förstod jag helt plötsligt hur viktig det är att jag håller mig i form. Inte bara för att jag skall trivas i min egen kropp utan också för att orka och inte minst för att hålla sig frisk i dessa tider och ha dom bästa förutsättningar om man skulle bli sjuk.

Förra veckan började jag därför min första 4 veckors period med uppsatta mål och nu har jag snart gjort två veckor och vet vi vad! Det går så fantastiskt bra och jag känner mig SÅ MOTIVERAD! Jag gör framsteg varje dag!

SJag har gjort en lunchpromenad varje dag. Jag har även gjort en power walk innan middag varje dag. Det i sin tur har gjort att jag äter middag lite senare men det har funkat jättebra!

Det har varit extremt svårt för mig att motivera sig att träna på samma sätt under Covid-19. Har faktiskt aldrig tidigare upplevt något liknande. Jag tror att många känner precis samma sak men väldigt få pratar om det. Så om du är i samma situation som jag var. Ta ett snack med dig själv och försök att hitta det där som motiverar dig. Sätt upp en period som har en början och ett slut för att se om detta kan trigga din motivation. Kan jag så kan banne mig vem som helst, jag lovar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.