Vem är jag – ett blogginlägg om mig!


Jag känner att många av er som följer mig har följt mig länge och jag är så himla tacksam för det! Den senaste tiden har en hel del nya följare hittat hit och jag tänkte därför att det vore på sin plats med en lite enkel introduktion vem jag är! Kanske får ni som följt mig länge veta något om mig som ni inte tidigare kände till och om någon har några frågor så ställ dom gärna i kommentarsfältet! 🙂

Jag heter alltså Berith Fagerström och har drivit denna bloggen i snart 4,5 år. Jag startade min blogg för att framför allt skriva om inredning som jag brinner för och har sedan 1993 drivit mitt eget företag.

År 2005 så öppnade jag min första egna butik tillsammans med min sambo i centrala Göteborg. Vi skrev på ett kontrakt på 350 kvm och 5 månader senare öppnade vi vår första butik. Det är nu mer än 13 år sedan. Tiden går fort.

 

Vi var länge den enda butik i Sverige som hade hela Designers Guild sortiement. Jag älskar nämligen färg och insåg att eftersom ingen visade upp hur man inreder med färg så bestämde jag mig för att bli den första. Många år i rad var vi Designers Guild största återförsäljare i Sverige, något som jag verkligen är stolt över och vi har till och med varit hemma hos Designers Guild´s grundare Tricia Guild vid två tillfällen. För mig är hon min stora idol! Jag kan utan överdrift säga att hennes hem är det vackraste hem jag någonsin sett och jag har sett en hel del eftersom jag jobbar med inredning, men inget hem jag sett kommer ens i närheten av hennes känsla för detaljer!

Jag bloggar om det som ligger mig varmast om hjärtat och det är framför allt inrednining, trädgård och mode. Jag tipsar gärna om träningskläder och även här älskar jag färg.

Jag visar gärna upp mitt hem i bloggen. Jag älskar att laga mat och baka för att inte tala om att duka fint och då bloggar jag gärna om det också.

Jag har också två hundar av rasen Cavalier King Charles Spanniel och just nu har jag två, en som heter Fonzen och just fyllt 3 år och en som heter Boss, Hugo Boss och bara är snart 6 månader. Jag ÄLSKAR hundar och har alltid haft hundar i mitt liv och som mest var dom fyra stycken Cavalierer på en gång. Jag behandlar mina vovvar som fullvärdiga familjemedlemmar så dom får vara med över allt. En del kanske tycker jag är löjlig men det bjuder jag på för jag älskar mina vovvar över allt annat.

Min fina Fonzen när han var valp. Hur söt på en skala?

Så här ser han ut idag!

Min underbara Boss, Hugo Boss….en busvovve! 🙂 Han med kransen runt halsen. Han har starkt missuppfattat midsommar! 🙂

Jag älskar mode och att klä mig snyggt och jag klär gärna upp mig och oftast i klänningar men jag har som mål detta året att börja klä mig mer i byxor.

Man kan säga att min blogg är ganska varierad, med fokus på vissa områden beroende på årstid och vad jag gör ”just för tillfället”. Som nu när vi bygger vårt eget showroom i egen regi. En idé jag fick en dag 2015 och som vi nu realiserat! Vi är precis färdiga med själva byggnaden och har i dagarna färdigställt insidan och nu återstår att inreda insidan också med allt vad det innebär. Det skall monteras belysning, tapeter skall upp, gardiner skall sys, möbler beställas. En härlig tid där det hela tiden händer saker från dag till annan.

…och nu är vi snart klara!

Jag är av naturen en extremt energifylld person. Har svårt att sitta still och vill hela tiden ha nya projekt på gång. Annars blir jag lätt uttråkad. Så oftast så gör jag flera saker samtidigt för det är sådan jag är, inte för att verka duktig. Jag föddes glad och vaknar glad och pigg 364 dagar om året…en av dagarna har jag en ”bad hair day”! Hihihihi

Jag har arbetat som instruktör i både Spinning och Body Pump, men det är styrketräning som ligger mig varmast om hjärtat. För 1,5 år sedan kom min kropp in i klimakteriet och jag gick upp 18 kg på mindre än 6 månader. Då handlade min blogg mycket om det och hur jag tog mig tillbaka. Så min blogg är väldigt inriktad på vad som händer i mitt liv. Här före och efter bild!

Här vägde jag 84 kg. Har aldrig vägt så mycket innan och skall aldrig tillbaka tid. Fick lägga om allt jag tidigare trott på och kasta upp allt i luften ….

…och detta blev resutltatet! Det tog mig ca 12 veckor med strikt kost och dagliga promenader.

Jag älskar porslin och har mer porslin än flera familjer tillsammans!

I övrigt så försker jag tipsa om kläder, smink, hårprodukter och inredningsdetaljer som jag tycker är fina, eller som jag själv köpt och jag är väldigt nog med att välja ut vilka jag gör samarbeten med om jag gör samarbeten. Jag driver min blogg helt i egen regi och bestämmer därför fullt ut vad som får visas här!

Det där var en kort beskrivning om mig och min blogg. Hoppas ni vill fortsätta följa mig, det skulle göra mig fantastiskt glad. Jag har även ett instagramkonto där jag ofta gör mycket ”instastoryies” om vad jag håller på med ni hittar mitt instagramkono på prettyhome.se

Jag höll på att glömma en sak. Mitt helt underbara orangeri som vi byggde förra sommaren och som är min stolthet! Älskar det och visar gärna tips och saker jag gör i trädgården!

Nu finns det så mycket mer än detta i mitt orangeri. Detta var i höstas innan vintern kom. Nu har jag stora krukor och planteringar!

Vet inte om det där var allt, men det var i alla fall en bra början. Hoppas du vill stanna kvar!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.