Vetrinären hela dagen, sedan Seglarkrogen Långedrag 3 kommentarer


I dag känns det som det varit en jättelång dag. Jag har varit hos vetrinären med Lufsen för han har fått en ögoninflamation. När jag kom till Vetrinären i Torslanda ville hon inte ge honom salva för ögat då det eventuellt kunde vara en skada på hornhinnan enligt henne! Så jag var tvungen att åka till Blå Stjärnan som är djursjukhuset här i Göteborg, där blev jag sittande i totalt 4,5 timma för att konstatera att det var just en ögoninflammation. Visst är det bra att dom undersöker ordentligt. Jag känner dock att dom alltid utgår från att det är värre än var det är, så gör man inte med männskor?? Om man inte blir bra så får man komma tillbaka!! Men med hundar utgår man alltid från att det är det värsta? Är detta en försäkringsfråga undrar jag? Jag börjar tro detta då det inte är första gången, det är precis som om vetrinärer inte vill lyssna på ägaren!

Ändå försöker jag säga till vetrinären i Torslanda att ”ja han har ett öga som ser illa ut, men eftersom han är röd i även det andra ögat så tyder det på att det är en inflammation och inte att hornhinnan fått en skada på ena ögat?”. Så fem timmar senare på Blå Stjärnan konstaterar vetrinären att det är en ögoninflammation och ger mig en salva!

Som om inte detta räckte så har jag i början på detta året tecknat en ny försäkring med Agria som jag aldrig haft innan, och döm om min förvåning att de inte vill ersätta detta utan att få journalen då jag är ny kund?? Så jag måste skicka in papper och de måste ha journalerna från Blå Stjärnan för en ögoninflammation!! Trött, jag mycket!! Var det rätt av mig att byta till Agria, mycket tveksamt! Jag ringer då till Agria och frågar varför de behandlar sina kunder så här? Då svarar tjejen att det inte var anledningen. Då frågar jag om hon tror att vetrinären hittat på denna histoira när de ringt Agria på plats?? Det trodde hon dock inte men hon trodde att de hade missuppfattat dem?????  

Nu har Lufsen fått slava och droppar och ser redan lite bättre ut!

I kväll har jag dock varit på en trevlig middag på Långedrags Seglarkrog så det fick väga upp det hela….bilder har jag tyvärr inte för batteriet blev urladdat….så jag är ledsen för detta något tråkiga inlägg….nu skall jag sova!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Vetrinären hela dagen, sedan Seglarkrogen Långedrag

 • Linda

  När vi bodde i Amhult så vaccinerade vi våra katter i Torslanda men inget mer. Blå Stjärnan har jag hört både ris och ros om men jag kan tipsa om Västra Djursjukhuset (särskilt om det gäller något med ögonen då de har en erkänt duktig ögonspecialist där, en veterinär som för övrigt tidigare har jobbat på Blå Stjärnan) och Smådjursakuten som vi är väldigt nöjda med!

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack Linda för tipset!! 🙂 🙂 Jag har hört flera rekommendera detta idag!! Jag har normalt sett en superbra Veterinär som har sin klinik i Hovås och heter Hund och Katt…vetrinären heter Jürg Bewig och är superbra, men nu har han semesterstängt…fast ändå telefontid, men denna gång kunde vi inte konsultera på telefon!

 • Linda

  … och vi har också varit hos en superbra veterinär som heter Bewig, Katarina Bewig (på Smådjursakuten)! Tack för tipset- skall lägga det på minnet (enklast för oss är dock att åka till Smådjursakuten där de dels räddat livet på en av våra katter och även förlöst en annan med kejsarsnitt).