Vilken helg!


Vilken helg jag haft. Den har varit helt fantastisk. Jag har hunnit med så mycket saker att det är nästan ofattbart! I torsdags kände jag mig inte helt kry så medans Stefan jobbade stenhårt så grävde jag ogräs och klippte häcken och planterade om mina växter.

Sedan har vi verkligen jobbat på. Vi har hunnit göra fint på en stor del av marken i min lilla köksträdgård och staketet är klart så långt som vi tänkt färdigställa det för sista biten tänkte vi tänkt vänta med till växthuset är klart för att det skulle vara enklare att montera för att kunna ha fritt runt. Men i dag tog vi nytt beslut och åkte och hämtade lite mer virke och annat! Detta är så roligt att se det växa fram dag för dag!

Helt plötsligt får vi dessutom användning av mina fina fynd jag köpt in på auktion så vi åkte även och hämtade en schäslong i stål som jag visste skulle få sin plats igen. I går ”slogs vi” lite om vad den skulle få för färg, men i slutändan kom vi fram till ett beslut vi båda gillar! (ni ser den i bild längst upp på berget mellan altan och staket) Den  kommer säkert bli målad i veckan!

Just i det hörnet skall den lilla rosenbågen vara tillsammans med den underbara grinden med en sol i som kommer från min sommarstuga!

Sedan skall mer gräs och mossa grävas bort! Mitt i detta jobb så kan jag redan skörda av allt tack vara att jag sått allting i förväg. Lök, sallad, rädisor, squash, gurka mangold, morötter, vitlök, potatis, brytbönor, sockerärter, tomater och i dag även majs…jag har säkert glömt något nu men det är verkligen fantastiskt

Mangold slår allt. Jag älskar att bara titta på den!

Hoppas ni får en fantastisk start på er måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.