Vrickat foten!! 2 kommentarer


Ahhh frustration! Har vrickat foten!!!

Idag åkte vi ner tidigt till sommarstugan för att röja bort lite grenar och buskar på tomten som grävaren tagit sig igenom! Allting flöt på bra, och vi drog bort allting till där vi brukar elda….sedan bestämde vi oss för att röja berget bakom huset för det börjar växa upp sly där. När jag skall släpa ner lite sly så tför berget så rampar jag snett och vrickar foten ordentligt och ligger och vrider mig av smärta…blir liggande, så Stefan inte ens ser mig…utan bara går förbi…..hhihihihii…nu skrattar jag åt det….då gjorde det jäv….ont!! 🙂 Så det jag nu är mest oroad för är min träning så klart!! Jag som kommit i en så god form….jaja, jag får väl linda hårt och springa om några dagar!! Någon som vet om det är farligt?? Viljan hos Tant Fagerström är det nämligen inget fel på! 🙂 🙂

Sedan har det tyvärr inte blivit så mycket mer gjort…typiskt!!

Nu skall jag äta jordgubbar med glass, för det är jag värd!!!

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Vrickat foten!!

 • MH

  Hej!

  Aj, aj för din fot. Absolut linda den med en elastisk binda, träna är ju inte att rekommendera ,men gå på den utan att det gör förskräckligt ont det kan du ju säkert.Hoppas att det endast är en stukning. För snart två år sen föll jag illa i skogen på en promenad med hundarna, jag vred foten och när jag reste mig sa jag till min man, jag bröt benet!
  Jag kunde måttligt stödja på den i ett par minuter, men sen gick det bara inte, innan vi tagit oss till bilen ja det var en mardröm. Jag åkte till akuten, tre brott i benet, operation dagen efter, fick insatt titanskruvar och gips i många veckor.
  Nu konstaterar vi att skruvarna gått sönder, suck, nåja tiden får utvisa det hela.
  Men har du lika ont i dag så ta en tur till läkaren, bättre det att få goda råd, för jag tror du stukat din fot, och jag tror du får ta det lite lugnt, du hinner träna sen igen!!
  Krya på dig. Bästa hälsningar från Österlen/MH

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack för dina goda råd och tips!! Aj aj bryta foten låter inte som en ”hit” och dessutom i skogen! Jag har gjort som du sa och lindat foten med elastisk binda och jag kan gå ok på den så det är säkert en stukning. Har också hundar så dom måste ut och promeneras! 🙂 Din stackare, visste inte att titan skruvar kan gå sönder….inte roligt! Hoppas du får en skön dag på ditt vackra Österlen. / Berith