Walk-in-Closet och Love Forever!


I dag har jag städat ut julen….granen såg inte så rolig ut när jag klippt av alla grenar 🙂

DSC09562

När det var fixat så började jag röja i min walk-in-closet, jag har helt enkelt gjort om ett vanligt sovrum till en walk-in-closet, lite lyxigt men superbra och praktiskt!

Jag röjde och har slängt säckvis med grejor och packat påsar som jag skall skänka till välgörenhet! Kommer eventuellt göra en bloppis av nya kläder som till och med prislappen sitter kvar på för att jag inte använt det, men vi får se hur jag gör! Nu är det i alla fall superfint och bara de kläderna som jag för tillfället vill använda!

DSC09566

I min walk-in-closet har jag tapeter från Designers Guild, och två väggar har en svart tapet och de andra två väggarna har en vit tapet och båda är av samma sort och möts snyggt i hörnen! Gardiner kommer också från Designers Guild och längden är i ett sidentyg med brodyr och jag har själv sytt både längder och hissgardiner så klart!

Ni får inte missa de fina laddningen av kläder från Love Forever som vi fick i torsdags och jag var dessutom tvungen att lägga en ny beställning redan på fredag då många gillade det jag visade! Ni hittar alla kläder från Love Forever HÄR

Mitt favorit-set är Arlington Pants Camo med guldtröja men byxorna har både nitar i guld och silver vilket gör det perfekt att anväda båd tröjorna till denna outfit!

DSC09482

Det andra set vi tog in vad detta nedan med Zebra mönstrde byxor och silver tröja. Verkligen superfräckt! Mycket strech i dess byxor så de här helt normala i storleken!

DSC09501

Tröjorna är supersköna och med en riktigt fin passform och lite oversized, det ser ni på bilden där jag har på mig tröjan. Jag har den i storlek medium på bilden! den går ner lite längre i bak vilket gör den perfekt till byxorna! Ni hittar alla kläder HÄR

DSC09471

På bilden nedan hade vi bara börjat hänga upp det i butiken!

DSC09542

Nu har jag även fixat kvällsmat och det blev ungsbakad lax med pasta och Crema di Pesto och sallad! Nu skall jag ta en dusch och sedan skall jag fixa fruktsallad tills i kväll och en stund framför TV:n.

Hoppa ni får en riktigt fin kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.