Årets tur till Antikrundan i Limmared!


I dag bestämde vi oss för att det var dags för årets tur till Anikrundan i Limmared. Egentligen bestämde vi oss i går kväll då vi ville göra en rolig dagstur. Hela vecka 30 har dom öppet alla butikerna så därför ville jag gärna åka dit igen. Jag hittade så mycket fina saker där förra året!

Vi har verkligen haft en toppendag. Solen följde med oss till Limmared och när vi åkte därifrån så började det regna och solen sken hemma när vi kom hem!

Vi började med att gå runt i alla butikerna och jag hittade världens finaste tallrik. Jag tror jag skall göra något vacker verk av den och glasa in den, men har inte riktigt bestämt mig ännu! Som en tavla men med en tallrik jag tycker mycket om och som passar i min färgskala!

Jag letar även efter en taklampa till min nya walk-in-closet. Här nedan var några jag såg som jag tyckte var fina!

Vi bestämde oss för att gå till Glashuset också. Dom har nämligen ett glasbruk och förra året köpte jag jättefina värmeljushållare i pressat glas som jag verkligen älskar!

Vi åt lunch där och den var verkigen fantastiskt. Vi fick både lunch och dricka där både lunchen, fika med hallonpaj med vaniljsås ingick i lunchpriset. Dessutom så sa killen i kassan att ville man ha mer mat så ingick även påfyllning!

Titta så fint dom dukat upp. Även här var dom väldigt noga med att det inte var för många samtidigt och kom ut med maten till bordet! Riktigt fint ordnat!

Den uppdukade hallonpajen är svår att motstå. Även ögat får sitt! Så fint!

Vill verkligen rekommendera detta lilla resemål. Så fint ordnat allting. Utanför butikerna så fanns ”vakter” som såg till att det inte fanns för mycket folk på insidan utan räknade hela tiden! Väldigt fint ordnat måste jag säga!

Till och med toaletterna var fina!

Åker ni till Limmared så är det definitivt på Glashuset ni skall äta.

Nu sitter jag och njuter av min vackra tallrikt jag köpt. Tycker den är så fin!

Önskar er en fortsatt härlig kväll. Jag skall nog snart hoppa i säng. Jag känner mig väldigt trött!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.