En härlig jacka med ha-begär


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för & other stories

I går bestämde vi oss för en skön eftermiddag på stan. Ingen av oss hade ätit lunch på grund av jobb så vi började dagen med lunch. Det blev en klassisk köttbullar med potatismos som smakade fantastiskt. Jag ville titta på en jacka med ha-begär som jag sett på nätat.

En härlig jacka med ha-begär
En härlig jacka med ha-begär

Sedan gick vi runt lite i butiker och tittade om de fått in några härliga nyheter. Jag ville till en specifik butik för jag hade sett denna underbara jacka på nätet. Det blev ett köp. En perfekt jacka/tröja att ha öppen på kontoret när det blir lite kallare ute men som även fungerar som just jacka. Jag tyckte den var jättefin och funkar till både byxor och klänning och jag gillar att den är väldigt kort så att den markerar midjan. Ni hittar den HÄR.

Självklart måste vovven vara med. Han vill vara där det händer hela tiden.

Quiltad jacka

Jag gillar också att den är quiltad. Snyggt när den är lite mer arbetad då blir det mer som en dressjacka än en typisk ute-jacka. Väldigt nöjd och jag känner på mig att detta kommer bli en av höstens favoriter som jag kan ha till mycket och därmed förändra enkelt till lite tuffare stil om man har en fin klänning på sig.

Så där kom ett litet höst-tips från mig även om det ligger ett par månader fram i tiden. Det gäller att vara ute i god tid om man vill ha godbitarna. Dom tar annars snabbt slut. Ni hittar jackan HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.