Nytt porslin till husbilen


I går var vi och tittade på nytt porslin till husbilen. Vi fick en idé om att vi ville ha riktiga tallrikar i porslin till husbilen för att äta middag på. Vi har redan jättefina melanin tallrikar men just när man äter middag och dricker lite champagne så vill man ha känslan av riktiga tallrikar i porslin. Jag har väldigt mycket porslin här hemma men för husbilen ville vi ha något speciellt! Inte bara ta ut något från vårt hem.

Nytt porslin till husbilen
Nytt porslin till husbilen
Versace
Porslin från Versace!

Vi var på NK i Göteborg och tittade men ni hittar tallrikarna HÄR om ni vill ha från samma tillverkare. Så fina och väldigt lyxiga. Detta ger förstås mersmak! Jag stod och valde om jag ville ha dom i rosa eller svart, vitt och guld som ni ser nedan. Det blev rosa. Kanske inte så förvånande när det kommer till mig! Men sanningen är den att dom i svart och grått är fantastiska, så min plan är att köpa även av dom. Det skulle också bli en väldigt fin dukning.

En väldigt trevlig dam expedierade oss och hon var så himla gullig. Hon berättade om när hon och hennes man hade hyrt en husbil och hon tyckte inte alls det var roligt för hon gavs ingen möjlighet att fixa så som vi har gjort. Hon förstod genast och tycket att vi var jätteroliga som köpte exklusivt porslin för husbilen. Lite galna kanske vi är! Men det är ok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.