Träningsuppföljning vecka 33


Inte heller denna veckan har det blivit något gym med anledning av mitt brutna lillfinger. Men träningsuppföljning vecka 33 måste ändå göra. Det blir långa promenader varje dag. Just Det får därför bli promenader ett tag till. Dock har handen blivit mycket bättre men jag kan inte riktigt greppa med handen. Jag får ge det ett par veckor till i alla fall. Träningsuppföljning vecka 33 måste dock ändå göras.

Träningsuppföljning vecka 33
Träningsuppföljning vecka 33

Det är väl konstigt att så fort man bestämt sig så skadar man sig. Då gäller det att inte ge upp utan fokusera på det man kan göra i stället för det man inte kan.

Denna veckan har jag gått ner 1 kg och jag känner på kläder att de sitter bättre. Dessutom har jag minskat 8 cm så det går verkligen åt rätt håll. Så trots att jag inte kan gå till gymmet så går det framåt.

Vad är hemligheten

Hemligheten är rörelse skulle jag påstå. I kombination med att jag tänker mig för mer vad jag äter. Då menar jag mängd och att jag försöker att äta mer grönsaker än annat. Sedan blir det så klart någon middag som i går med potatisgratäng men på det hela så kompenseras det av långa promenader. Då kan man göra undantag. Men så klart inte varje dag. Huvudsaken är att resultaten kommer om än långsammare. Jag försöker samtidig skapa en bra livsstil som jag kan hålla, vilket i bland innebär lite god mat och ett glas champagne.

Jag kommer lägga in en extra växel så fort min hand är bättre igen. Det blir lite svårt när jag inte kan göra som jag planerat. Huvudsaken är att man inte ger upp. Att man trots en skada försöker göra det man kan. Det vill jag skicka med till er. Att en promenad gör så stor skillnad även om det inte är lång så kan även små mindre promenader göra underverk. Rörelse är viktigt.

Tänk på att vi har bara fått en kropp och den måste vi ta hand om! Vi kan inte slarva bort den!

Lövbiff med pepparsås och blomkål

I går gjorde jag lövbiff i pepparsås med blomkål. Supergott och det är ett perfekt måltid där jag tagit bort potatis och i stället fokuserat på grönsaker. Det gäller att fokusera på dom grönsaker man själv gillar och jag älskar blomkål.

Salladen blev i minsta laget men det var det jag hade i kylen!

Hoppas ni får en fin dag och ta nu den där promenaden även om den inte är superlång. All rörelse räknas! Jag har även köpt ett nytt set med gröna träningskläder. Måste visa i annat inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.