Vilken är den bästa parfymen!


Detta inlägg innehåller reklam

Nu när semestern snart är slut och jobbet hägrar så är det dags att se till att fylla på parfymförådet hemma. Jag har genom åren handlat all min parfym HÄR. Skälet är att dom har det absolut billigaste parfymen av alla och det har inte ändrats över tid. Jag brukar köpa så stora flaskor som möjligt efter som det blir billigare. Kontrollera själva om ni inte tror mig och jag lovar att ni sedan kommer köpa all er parfym här för det skiljer oftast flera hundra kronor. Så nu är frågan, vilken är den bästa parfymen!

Vilken är den bästa parfymen!
Vilken är den bästa parfymen!

Prova en ny parfym

Parfym är väldigt individuellt och det är precis som det skall vara. Vi är ju alla individer! Vore konstigt om alla gillade samma sak.

Jag gillar fräscha parfymer och har sedan många år tillbaka fastnat för DKNY Be Delicious. Om ni inte testat den parfymen så gör det. Ni hittar den HÄR.

Den kommer nog alltid vara min favorit. Den luktar så gudomligt gott att jag inte kan hitta en ersättare. Jag brukar i stället testa nytt genom att köpa mindre för det är roligt att prova nytt i bland. Den senaste jag testade är denna HÄR. Den luktar väldigt gott och fräsch den också. Så det får bli mitt tips.

Nu när det har varit strul med transporter ett tag så har dom ofta sålt slut på 100-125 ml på många parfymer. Dom gånger detta inträffat så har jag köpt 50 ml i stället för jag kan verkligen inte vara utan parfym. När det inträffar så håller jag utkik på när dom beräknar få in i lager igen så jag kan köpa större flaskor. Man vill ju lukta gott! Alltid!

Om jag däremot provar en ny parfym så brukar jag börja med 30 ml så att det inte blir helt fel!

Den bästa herrparfymen

Den bästa herrparfymen alla kategorier är definitivt denna HÄR. Jag köper alltid den till Stefan. Den luktar så himla gott! Om jag fick bestämma så skall han aldrig byta någonsin. Så gott luktar den. Så vill ni köpa något till en kille som verkligen luktar gott, köp denna. Den finns förresten även som damparfym. Den luktar också väldigt gott!

Den bästa herrparfymen
Den bästa herrparfymen

Som ni kanske läst i tidningar så har tyvärr designern Issey Miyake gått ur tiden alldeles nyligen. Han var en fantastiskt designer, men hans dofter får tack och lov leva vidare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.