Olof Viktors ett fik man måste besöka på Österlen


Det finns ett fik som heter Olof Viktors som man absolut måste besöka när man åker till Österlen i Skåne. Jag skulle till och med kunna säga att detta är ett av dom absolut bästa fik i Sverige. Jag skulle kunna åka dit en helg bara för att fika just där på Olof Viktors. De har helt outstanding fika, kaffe, smörgåsar och kakor och tårtor. De har också det chamigaste ställe med flera hus och innergård, trädgård och även en mysig insida. Det är någonting med hela stället. Deras inredning , och deras helt oförgömliga smörgåsar, mat och fika! Jag talar så klart om Olof Viktors och jag skriver och rekommenderar bara om det jag verkligen kan stå för till mina läsare. Olof Viktors är både berömt och prisbelönt. Till Olof Viktors åker halva Skånes befolkning just för att dom är så fantastiskt duktiga och just därför får man alltid stå i en kö med minst 20 personer framför dig! MEN det är värt det!

Räkna som sagt med lååång kö, det enda jag kan trösta dig med är att det går fort för dom är väldgt många som jobbar där. Det finns verkligen en anledning till den långa kön kan jag lova. Ni har aldrig smakat på så god fika. Skall jag rekommendera något så får det blir laxsmörgås med pepparotskräm och morotskaka (den morotskakan går inte av för hackor), men å andra sidan är precis ALLT gott!

En bakelse med choklad och hallon. Så god!

De har även en butik som säljer bröd och kakor från bageri och konditori och sortimentet förändras allt efter årstid! Vilken är väldigt mysigt, men som sagt mycket människor som älskar stället!

Det finns även plats att sitta i trädgården som är mycket lummig och därför kan man även ha med sig hundar! 🙂 Vilket för mig är ett krav! 🙂

Det får bli dagens lilla tips! Hoppas ni verkligen besöker detta ställe för det är så värt ett besök!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.