Vilken mysig dag och härliga måndag!


Som alltid så är måndagar min favorit dag. Start på en ny vecka. Jag har dock en vecka kvar på min semester så det kanske går an att vara övermodig då! 🙂 Skämt å sido så gillar jag måndagar!

I går hade vi världens mysigaste dag som ni kan läsa mer om HÄR om ni vill. Vi tog en sväng till Österlen supertidigt på morgonen och kom hem sent på kvällen. Sedan satt vi uppe länge och pysslade. Vi åt Italiensk korv med kex med peppar tillsammans med vitlöksost och pepparrotsost.

Eftersom jag går på någon form av ”diet” just nu så blev det en ”tilldelad mängd” men jag måste säga att det är något visst med det för när man gör så smakar det alltid så gudomligt gott! Det är ochså ett tecken på att jag kommit in i det nu och att det fungerar bra. Känner mig stolt över mig själv att jag faktiskt följer mitt schema till punkt och pricka.

I går handlade jag lite fina saker också som jag tänkt blogg om i dag, men först en underbar kaffe och lite mys med vovvarna och lite pyssel med blommorna som behöver sitt! 🙂 Den vackra ljuslyktan nedan är dock ett av fynden jag gjorde med en bukett nyplockade luktärtor!

Ha en helt underbar start på er måndag även om ni jobbar eller är lediga, för vet ni vad. Ni kan själva bestämma hur bra er måndag skall bli, glöm inte det! Låt ingen annan göra din dag något annat än bra! 🙂 Puss och Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.