Dagens träning avklarad och tankar om träning och att komma tillbaka i form


Det är alltid lite motigt om man missat träningen bara i några dagar eller veckor och det kanske är många som tänker nu att dom skall starta i gång när jobbet börjar. Just det gör att det finns ytterligare argument från att aldrig sluta. Alltid planera och alltid må bra! Alltid planera tränings så väl som ”vad blir det till mat”.

Jag tycker personligen att samhället går i fel riktning, att det nästan är som två läger. Det ena säger ”träna järnet” och går ofta till överdrift, och det andra säger ”acceptera dig som du är”. De är inte varandras motsatser egentligen för båda har rätt för man skall träna och man skall acceptera sig själv, men båda inom rimliga gränser. Man kan inte vara överviktig och må bra, och man kan inte bara fokusera på träning. Lagom är fel ord men man måste precis som allt annat ha alla delar för att må bra.

Bilden nedan är inte från idag och det är emot detta jag strävar, att komma i toppform igen.

Man behöver också sätta upp gränser för sig själv som man ALDRIG någonsin får överträda i form av vikt, och då talar jag så klart om både över- och undervikt! Båda lika viktiga! Läs mitt inlägg HÄR om varför du skall ställa dig på vågen DAGLIGEN HÄR.

Om man håller sig till det så behöver man aldrig fundera, utan man behöver bara ta tag i det som allt annat i livet som MÅSTE GÖRAS, och kroppen och knoppen borde vara viktigast, därför utan det finns inget liv, eller åtminstone inget roligt sådant.

Med det sagt så säger jag, släpa dig ut, även om du inte känner för det. Du kommer inte känna för det mer i käll, eller i morgon. DET MÅSTE BARA GÖRAS utan någonsom helst eftertanke. Byt och och gå ut på en promenad, och det går lika bra att gå när solen skiner och det är varmt! Så det så!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.