Finaste tunnan för sopsortering och återvinning!


Sopsortering och återvinning av material i dagens samhälle är en självklarhet för dom flesta, så också för mig och idag hittade jag den finaste tunnan för detta ändamål. En av alla dom saker som jag ordnat med de senaste dagarna är nämligen att fixa min återvinning till något bättre än jag hade innan.

Min nya tunna för sopsortering och återvinning

Det blir bara mer och mer material att återvinna och sortera, och det slutar alltid med att jag lägger det i påsar eftersom det inte får plats i den tunnan jag har. Eftersom jag är pedant så stör det mig något ofantligt om jag inte har ordning och reda omking mig!

Hitta perfekta tunnan för återvinning

Sökte på nätet för att hitta den perfekta förvaringen för sopsortering då det mesta är för litet, och hittade då världens finaste återvinningstunna på Jula. Som vanligt tipsar jag om det som jag tycker är bra. Åkte dit och köpte en direkt. Den var verkligen så fin och bra som den såg ut på nätet och den kostade 299 kr. Perfekt! Nu har jag en stor och bra tunna jag kan slänga allt som skall återvinnas! Bra för miljön och bra för mig!

Tunnan som jag hittade är både mycket större men också mycket högre än den jag hade innan. Det är så himla bra att tunnan är hög, för det gör att hundarna blir mindre intresserad av den. Annars kan allt avfall locka vilken hund som helst. Ni som har hund vet vad jag menar! Råkar man glömma stänga skåpet till soporna så kan en överaskning vänta om man har otur. Kanske är det vovvens sätt att sopsortera vad vet jag! Dessutom hade denna återvinningstunna hjul så jag kan enkelt flytta den och ta med den i bilen när jag ska tömma den på återvinningscentralen.

Ordning och reda, torsdag på fredag! Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.