Gårdagens fina små keramik-fynd!


I går var jag i väg och köpte blommor till en av krukorna på framsidan. Jag vill göra lite fint även där så det lyser lite vackert med färger. Har inte hunnit sätta ner dom ännu så det får bli ett jobb för eftermiddagen! När vi ändå var ute så åkte vi till Stora Holms Säteri och där handlade gårdagens fina små keramik-fynd. Det blev två små fina mini-skålar. Skålarna var formade med hjälp av mazarinformar och jag kunde helt enkelt inte motstå dom. Tänke att dom kommer komma bra till pass när man vill ha flingsalt, eller chili flakes på bordet! Så gulliga!

Fina små keramikfynd av Jennie Krantz

Hon som var keramiker hette Jennie Krantz och var den som skötte sin egen butik och förberedde för en keramik-kurs. Köpte också två små hängen i keramik som föreställde en kanin och en kyckling! Det blir mitt lilla påskpynt att sätta i riset!

Så himla mysigt ställe och det finns även ett fik där man kan fika på utsidan långt i sär så att man inte träffar andra. I butikerna hade dom satt upp skyltar och var väldigt noga med hur många som fick vara i varje butik. Jättefint ordnat. Man kände sig väldigt säker!

Jag köpte även en liten brödkavel med mönster som jag tänkt ha när jag skall baka hönökakor. Det är viktigt att gynna den handeln som ligger lite avsides så att dom kan ta sig igenom den här perioden med vår pandemi.

Brödkaveln skall jag ha när jag bakar hönökaka

På vägen hem åkte jag även och köpte jäst och rågsikt så eventuellt blir det bak någon dag framöver. Det vet man aldrig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.