Recept på enkel kycklingsallad på mitt vis!


I går hade jag och Stefan en sådan där dag när vi uträttade lite ärenden! På väg hem bestämde vi att göra en enkel kycklingsallad så jag åkte och köpte en färdiggrillad kyckling. Så här kommer ett recept på enkelt kycklingsallad på mitt vis! Vi behöver äta mycket sallad eftersom vår hydroponiska anläggning producerar så mycket mer än vi hinner äta! Ett angenämt problem dock!

Kycklingsallad till lunch

Kycklingsallad på mitt vis

Sallad

1 Färdiggrillad kyckling med skinn

1 Avokado

0,5 Gurka

10 Cocktailtomater

1 pkt Fetaost med kryddor

Så här gör jag en enkel kycklingsallad

Börja med att skära köttet av kycklingen och lägg upp på ett fat vid sidan om. Hacka salladen och lägg i botten på skålen. Därefter skall gurka hackas i kuber och strö ut i ett jämt lager över salladen. Gör likadant med avokado. Skär därefter cocktailtomaterna i fyra klyftor då jag tycker det blir mycket godare om dom inte är för stora bitar. Strö dom över i ett jämt lager. Lägg därefter på all kyckling.

Jag lägger det i lager för att det blir finast
När man tar av salladen får man gräva ner på ett ställe så man får med av allt
På toppen lägger jag fetaost innan jag lägger på kycklingen

Jag brukar göra krutonger till sallader och du kan hitta mitt recept HÄR

Det är så enkelt att göra själv och finns ingen anledning att köpa!

Att duka fint i vardagen är viktigt

Att duka med mitt underbara porsling från Designers Guild tröttnar jag aldrig på. Jag har porslin från flera av serierna och kanske har ca 600 delar totalt! Det är allt i från matserviser, till kaffeserviser, och serveringsfat och detaljer! Jag har i 6 olika färgställningar!

Att duka fint är viktigt i vardagen

Jag gillar att duka fint även om det bara är en snabblunch. Det tycker jag är en av dom delar i livet som jag njuter av! Att göra fint och mysigt även i vardagen! Det tycker jag är viktigt och gör att jag njuter i vardagen!

Jag letar också alltid nya tallriktsunderlägg och servetter. Jag tycker det är roligt att variera. Här blev det svart/vita för jag tycker det blir en sådan bra balans när man i övrigt har mycket färg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.